Om oss

Klienten i fokus

För oss på Advokatbyrån Sörmdal är det viktigt att klienten känner att vi är tillgängliga och dedikerade. Hos oss har ni direktkontakt med en jurist som arbetar med ert ärende så ni kan känna er trygga med vårt engagemang. På vår byrå talas det många olika språk såsom ryska, azerbajdzjanska, kurdiska, turkiska, assyriska, arabiska, persiska, dari, engelska, tyska och franska. Det kan underlätta om svenska och engelska inte räcker till.

Migrationsfrågor är vår specialité och vi är en av de mest erfarna advokatbyråerna på det området. Grundare till Advokatbyrån Sörmdal, Joakim Sörmdal, har själv arbetat i flera år på Migrationsverket och Utlänningsnämnden så vi vet av egen erfarenhet hur myndigheterna fungerar. Det är mycket värdefull kunskap i vår bransch.

Vi har resurser att ta oss ann återkommande ansökningar om arbetstillstånd eller flera arbetstillståndansökningar samtidigt för arbetsgivare och företag. Ni kan alltid få tag på oss, både via telefon och epost. Om ni önskar lämnar vi gärna referenser från tidigare uppdragsgivare.

Certifierade av Migrationsverket

Vi är certifierade av Migrationsverket vilket betyder att när ansökan är inskickad så tar det mellan 10-20 dagar att få svar. Det är en betydligt kortare handläggningstid än om en person skickar in en ansökan på eget bevåg. Handläggningstiden för arbetstillstånd kan ta uppemot ett år om man har otur. Behöver man dessutom skicka in komplementerande uppgifter och dokument kan det ta ytterligare tid. Det är onödigt att riskera att det blir fel, ta hjälp av oss från början så blir det rätt gjort.

Vår certifiering gäller ansökan om arbetstillstånd för förstagångs- och förlängningsansökningar av arbetstillstånd och före detta studerande som har haft uppehållstillstånd. Även familjemedlemmar till den som ansöker ingår i certifieringen. Vi guidar er igenom allt som ni kan tänkas behöva inför en ansökan.

Centralt i Stockholm

Besök gärna vårt kontor. Vi finns på Kungsholmen, Franzéngatan 41. Vi bjuder gärna på en kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa er. Kontakta oss och boka en tid! Om ni inte har möjlighet att träffas så kan vi ha ett digitalt möte över zoom, ringa vanligt eller maila. Alla kommunikationsvägar är öppna till oss.

arbetstillstånd

Boka ett möte!