Om oss

Klienten i fokus

För oss är det viktigt att klienten känner att vi är tillgängliga och dedikerade. Hos oss har ni direktkontakt med en jurist som arbetar med ert ärende så ni kan känna er trygga med vårt engagemang. På vår byrå talas det många olika språk såsom ryska, georgiska, engelska och tyska. Det kan underlätta om svenska inte räcker till.

Migrationsfrågor är vår specialitet och vi är en av de mest erfarna juristbyråerna på det området. Vi vet av egen erfarenhet hur myndigheterna fungerar. Det är mycket värdefull kunskap i vår bransch.

Vi har resurser att ta oss an återkommande ansökningar om arbetstillstånd eller flera arbetstillståndansökningar samtidigt för arbetsgivare och företag. Ni kan alltid få tag på oss, både via telefon och epost. Om ni önskar lämnar vi gärna referenser från tidigare uppdragsgivare.

Personlig hjälp av erfarna jurister

Handläggningstiden för arbetstillstånd kan ta uppemot ett år om man har otur. Behöver man dessutom skicka in komplementerande uppgifter och dokument kan det ta ytterligare tid. Det är onödigt att riskera att det blir fel, ta hjälp av oss från början så blir det rätt gjort.

Vi guidar er igenom allt som ni kan tänkas behöva inför en ansökan.

Centralt i Stockholm

Besök gärna vårt kontor. Vi finns på Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Vi bjuder gärna på en kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa er. Kontakta oss och boka en tid! Om ni inte har möjlighet att träffas så kan vi ha ett digitalt möte över zoom, ringa vanligt eller maila. Alla kommunikationsvägar är öppna till oss.

arbetstillstånd

Boka ett möte!